Pengalaman kena tipu online dating videodrome david cronenberg online dating

Wah mantap gan, ane juga lagi nunggu kiriman barang hasil belanja online via aliexpress (pakai CC ) dan toko di Hong Kong (pakai paypai kurang dari )...Kalo yang dari taiwan status EMS nya sudah sampai dijakarta tapi belum sampe dirumah hehe...GST rm50 tu boleh waive dengan point yg ada.aku tak xder susah sgt la pakai kad kredit..penting ada knowledge la Reply Sy baru terima masej mengatakan sy ade beli online hp dlm seribu lebih…menggunakan kad kredit…selepas sahkan dengan bank…memang ade transaksi tersebut..walhal saya xbuat sebarang pembelian online tersebut.

pihak maybank refund back only rm 973 sebagai ganti rugi yg langsung x berbaloi….kehilangan wang dlm atm pun ada jadi..sahabat seoofice sendiri jdi mangsa n dah buat report polis…Saya pribadi dah tarik semua wang yg ada dlm simpanan Maybank pindah masuk ke Cimb n Ambank.. Sy x tau knpa sy sprti dipukau n tpedaya dgn kata2 mnis,lalu sy hnya mnuruti pmintaannya dgn mberi 16 digit angka kad debit sy. Staff itu bkta akn mnolak amount setelah sy mnerima polisi,tp.sy cek acc,dia tlh mbuat auto transaction dr acc sy…sy call service centre,tp x blh nk smbgkn kpd staff tu,sy pelik,lalu btnyakn rakan2..rakan2 mnyuruh sy mbatalkan kad dan trus tukar kpd kad baru. Baru tak sampai sebulan dapat kad kredit (kad kredit pertama dalam hidup saya), dah rasa tak senang bila ada usaha untuk menipu dengan kad kredit tu.Saya apply kad kredit dua bulan lepas untuk register akaun paypal (untuk internet transaction) dan dalam masa yang sama meminimumkan duit tunai untuk modal pusingan bisnes saya.

Search for pengalaman kena tipu online dating:

pengalaman kena tipu online dating-7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “pengalaman kena tipu online dating”

  1. Basically, the app tracks your location and allows you to see anyone in your vicinity (or who has been in your vicinity recently) who is also on the app. The app works best in big cities, since the more users you run into, the more matches you’re likely to have. Even though you don’t hear much buzz about this app, it actually has the second most users out of all dating apps, coming in right after Tinder. OK, we know we’re not reinventing the wheel here, but with 75% of Match.com’s users being over the age of 30, you’re going to have a ton of potential mates when it comes to sheer numbers.